注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

卖了任性 日拼夜拼 忘掉了为什么高兴

 
 
 

日志

 
 
关于我

我想,有些事情是可以遺忘的,有些事情是可以紀念的,有些事情能够心甘情願,有些事情一直無能為力......

网易考拉推荐

終于整好啦  

2008-07-27 22:11:46|  分类: 傾聽我呐喊 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

       之前口口聲聲話送份生日禮物人哋,諗咗好耐都唔知送乜,忽然有日見島這玩意兒,好似几特別,于是誠心向泉大爺討教,就紺開始咗我第一次十字繡生涯!

    

  半成品·····

  整咗四日,終于有糢有樣了。繡到手指無晒知覺。

 

 

 D藍色線繡到我癡線兼髮狂,密密痲痲,眼都花啊!

 

搞掂◎!呢個兔仔好受歡迎咖,連隔離鋪個老闆娘都俾距迷倒,決定加入我哋刺繡行列;最后連前面店鋪D店員都整埋一份!

整咗差唔多兩個禮拜,終于完工喇!做收尾後髮覺隻卡套細咗D,張卡放嘚好牽強! 暈S,整完先知,傢下都唔知點脩補,唯有硬住頭皮送出去,原諒我第一次,經驗尚淺!

  评论这张
 
阅读(25)| 评论(6)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2018