注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

卖了任性 日拼夜拼 忘掉了为什么高兴

 
 
 

日志

 
 
关于我

我想,有些事情是可以遺忘的,有些事情是可以紀念的,有些事情能够心甘情願,有些事情一直無能為力......

网易考拉推荐

so busy ?  

2008-07-04 21:26:12|  分类: 傾聽我呐喊 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

       好多日無更新日誌啦,事因本小姐最近好忙,7月1日開始@泉大爺,小叮當,我哋三個superwomen響站西果頭開鋪學人做生意。一先以為好好玩,我哋話事,做老闆,又可以賺錢,做落先知原來好悶咖!朝朝早八九點開鋪,坐到下晝五點几先收鋪,有人嚟問價都仲好D,至驚無人嚟睇,坐島發傻瞌眼訓。

       第一日我哋成功賣出六條褲,果時好鬼開心,諗住賺島錢就買份禮物獎勵自己,點知呢幾日都無生意,日日坐響度拍蒼蠅,超級無敵悶啊!保安叔叔又唔俾我哋打牌,都唔知有咩可以消遣……果度D空調鬼死紺凍,著兩件衫手仲係凍冰冰噶,凍到我感冒,今日成日個鼻都好痛,好想訓覺,但又凍到訓唔著,好慘啊!

      希望聽日開始有轉機啦,生意興隆,訂單成打成打紺嚟!保祐保祐……各位友人,如果有想買迷彩褲或者迷彩裙既,可以聯繫我!

  评论这张
 
阅读(30)| 评论(12)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017