注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

卖了任性 日拼夜拼 忘掉了为什么高兴

 
 
 

日志

 
 
关于我

我想,有些事情是可以遺忘的,有些事情是可以紀念的,有些事情能够心甘情願,有些事情一直無能為力......

网易考拉推荐

狂歡8小時  

2008-08-30 21:19:15|  分类: 傾聽我呐喊 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

       尋晚@珠珠,大爺3人夜遊佛山,原先諗住帶距地去好好亭食飯,順便回味下我的摯愛___芝士豬排飯,點知去到人地已經準備關門啦,都怪果個司機喇,開咁慢,搞島我無得食芝士豬排飯……咁唯有轉道去真功夫,照舊___排骨飯。

       食完飯諗住行下東方廣場,點知全部都關曬門,都難怪既,我哋食完飯都成十點半啦!哎,於是我哋就咁響度蕩來蕩去,就系果時我見到大地影院擺出來的放映表,靈機一動計劃睇場戲再去K歌,就咁我哋開始尋找戲院的入口,但搵來搵去都搵唔到,勁無奈!最終我哋決定提前去K歌!

     【 Holiday    狂歡8小時】  正式開始,三個女人勁高爆,喺咁唱喺咁跳,完全唔使休息,餓就去摞野食,食完又繼續,就咁我哋三個女人足足唱左8個鐘。三點幾時喺最眼訓既時候,因為食飽鳥,唱攰鳥,but見到珠珠勁興奮,我哋都唔執輸,秉承住我哋既宗旨___crazy,繼續happi,一路到朝早6點。

通宵之後的3人 (早晨6:05)

 

  评论这张
 
阅读(51)| 评论(3)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017