注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

卖了任性 日拼夜拼 忘掉了为什么高兴

 
 
 

日志

 
 
关于我

我想,有些事情是可以遺忘的,有些事情是可以紀念的,有些事情能够心甘情願,有些事情一直無能為力......

网易考拉推荐

粧試pass鳥  

2008-09-22 16:38:39|  分类: 傾聽我呐喊 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

       知道今日考倒粧,尋晚緊張左成晚,今朝七點就醒啦,攤系張床度,好驚粧試唔過。十點幾教練嚟接我哋去考場,開左好遠,又去翻順德上次考筆試果個場考。系考場等左三個鐘,望住D人來來去去,考左幾批都未輪到我哋,越坐越無心機。終於到我哋考時,我哋開心到叫左出嚟,周圍D人好好奇咁望住我地,失禮到……呢D喺米叫未出發先興奮……

        我哋系第六個粧位考,跑到去已經成身汗,熱S!我喺我哋組最後一個考,難免緊張,不過好好彩順利一次pass,呵呵……好happy!今晚可以訓翻個好覺啦!感謝上帝保佑!

 

        最近皮膚過敏,終於可以領會到叮噹講既野,我真喺可以去拍生化危機啦!唔使化妝都嚇死人啦! 

 

       貪得意學人玩下celebrity  look-alikes,相似度普遍偏高,同Kana的居然達到96%。

 

  评论这张
 
阅读(53)| 评论(9)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017